engelsk.png polsk.png litauisk.png arabisk.png persisk_afghansk.png persisk_iransk.png somalisk.png (1) tigrinja_etiopisk.png tigrinja_eritreisk.png

APP

Vanskelig å holde styr på hva som skal tømmes når? Fortvil ikke! Last ned vår app som gir deg din personlige tømmeplan og varslinger om hva som skal tømmes når direkte til din mobil.

 

 App'en finner du om du søker etter Hallingdal Renovasjon i App store eller Google Play Butikk. App'en er gratis å laste ned.

OBS! I Krødsherad har vi ikke alle adressene i vårt system ennå, så der søker du på "Krødsherad" i adressefeltet i app'en, og velger den du vil ha ettersom du er på mandags- eller onsdagsruta. (Du ser hvem som er hvem ved å klikke på dem.)


Skulle du oppdage feil ved app'en, ikke finner adressen din eller ikke får den til å virke som den skal håper vi du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding om det.

Finner du ikke adressen din kan et tips være å søke på bare begynnelsen av gatenavnet, det kan være f.eks. forskjell på veg/vei som gjør at du ikke får treff.