engelsk.png polsk.png litauisk.png arabisk.png persisk_afghansk.png persisk_iransk.png somalisk.png (1) tigrinja_etiopisk.png tigrinja_eritreisk.png

APP

Vanskelig å holde styr på hva som skal tømmes når? Fortvil ikke! Vi har nå lansert en app som gir deg din personlige tømmeplan og varslinger om hva som skal tømmes når direkte til din mobil. App'en finner du om du søker etter Hallingdal Renovasjon i App store eller Google Play Butikk. App'en er gratis å laste ned.

 

 

OBS! I Flå og Krødsherad har vi ikke alle adressene i vårt system ennå, så skal du ha tømmeplan for en av de kommunene søker du på "Flå" eller "Krødsherad" i adressefeltet i app'en.

App'en kan også brukes til å sende oss tilbakemeldinger/meldinger om avvik.

Skulle du oppdage feil ved app'en, ikke finner adressen din eller ikke får den til å virke som den skal håper vi du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding om det.

Finner du ikke adressen din kan et tips være å søke på kun gatenavn, ikke legg inn postnummer. Vi ser at det skaper litt krøll noen ganger.

Her finner du bruksanvisninger til app'en for IPHONE og ANDROID.

Androidtelefoner kan "slå av" apper for å spare strøm. Dette kan medføre at tømmeappen ikke varsler slik den skal om den ikke har vært i bruk på noen dager.
For å unngå dette kan man endre innstillingen på telefonen slik at den ikke slår av apper som du ønsker skal være i drift hele tiden.

Hvordan du gjør dette kan variere fra telefon til telefon men vi har laget en bruksanvisning for Samsung S7 som du finner her.