engelsk.png polsk.png litauisk.png syria.png persisk_afghansk.png persisk_iransk.png somalisk.png (1) tigrinja_etiopisk.png tigrinja_eritreisk.png ukrainsk.png fr.png drk.png ke.png sudan.png

Innsamling av matavfall!

Alle abonnenter med henteordning skal nå ha fått dunker til matavfall. Første henting av matavfall vil være i uke 38, altså fra 18 - 22 september.

Sammen med dunken vil du også motta bioposer og en kurv til å ha i kjøkkenbenken for å samle matavfallet i.

Det er også med en sorteringsbrosjyre og et informasjonsskriv. 
Mangler du noe tar du bare kontakt med oss så ordner vi det. 

 

Matavfallsdunken er ikke valgfri, men en del av standardutstyret for renovasjon.
Det er kun abonnenter som har en avtale om hjemmekompostering med sin kommune som ikke vil få utlevert utstyr til matavfall. 
Matavfallsdunken er samme størrelse som restavfallsdunken, vi vet at den for mange vil virke stor, men valg av størrelse har med at de skal passe på bilene ved tømming. Derfor er det ikke mulig å få mindre dunk til matavfall. 

 

Trenger du flere bioposer? 

Når du ser du begynner å få lite poser igjen knytter du en pose på håndtaket på avfallsdunken så legger vi igjen en ny rull med bioposer til deg. 

biopose red.jpg

 

Sorteringsguide finner du sammen med tømmekalenderen ved å klikke her. 

Vi anbefaler å laste ned vår tømmeapp som heter Hallingdal Renovasjon. Denne finnes både i Google Play butikk og i appStore. 
I appen kan du se hva som skal tømmes når, den varsler også dagen før tømming. I appen finner du også sortere.no, åpningstider på avfallsmottakene og kontaktinformasjon til oss. 

 

Screenshot_20230911_124721.jpg

 

 

Siste utgave av RUSKEN inneholder en del informasjon om matavfall. Har du ikke fått den i postkassa finner du den ved å klikke her.  

Ta kontakt om du har spørsmål enten på tlf 32086110 eller på epost: firmapost@hallingdalrenovasjon.no